GELSA FŐZŐSULI
"Főzni olyan, mintha ünneplőbe öltöztetnénk a lelkünket,
mert annak készítjük a legfinomabb fogásokat, akiket a legjobban szeretünk."
 
MENÜ

Villámkurzusok

Nemzetközi és tematikus képzések

A főzőtanfolyam kb. 3 óra hosszú. A menü 3-4 fogásos, kiscsoportos főzés: min 6 fő, max 10 fő. Az árak tartalmazzák: minden szükséges anyagot és eszközt, frissítőt, a végén a recepteket, műanyag edényt. Az ételek elfogyaszthatók vagy hazavihetők.

Ajánljuk: haladóknak

Időtartam: 3 óra/alkalom

Létszám: 6-10 fő

A tanfolyam díja:

Egy alkalom: 9000 Ft/fő

Két alkalom: 17 000 Ft/fő

Három alkalom: 25 000 Ft/fő

Az ár tartalmazza az eszközhasználatot, az alapanyagokat, frissítőt a szünetben, a recepteket, műanyag edényt, amiben hazaviheti a megfőzött ételeket

 

1. Spanyol menüsor

Fokhagymakrém leves mandulával

Paella

Tortilla de papatas (tojáslepény burgonyával)

Zöldségragu tojástakaróban

2. A steak világa

Bélszín zöldbors mártással, steakburgonyával

Tatárbeefsteak

Sertésszűz baconos ceruzababbal és sült zöldségekkel

3. Francia konyha

Ratatuille

Rostonsült libamáj sült almával

Dijoni mustáros kevert saláta

Caramell krém

4. Szárnyasok

Kacsamell parajos burgonyatortával, gránátalma szósszal

Csirke illatos gombaraguval

Rostonsült libamáj grillezett mézes fügével

5. Fiesta

Tortilla de Papadas (burgonyás hagymás omlett)

Húsgolyók paradicsomos szószban

Sajt marinád

Baconban sült datolya vagy aszaltszilva falatkák

Szardellás rákocskák

Empanadas (hússal töltött batyuk)

Sangria

6. Kerti party

Gyömbérszörp (frissítő)

Ananászos – kókuszos csirkeszárny brióssal

Gyümölcssaláta fűszeres joghurttal

Szedres pannacotta

7. Pite nap

Amerikai citromos pite

Francia csokis pite

Diós pite florentinnel

8. Olasz

Tőkehal steak citromos zöldfűszeres bundában

Pannacotta whiskys epermártással

Olasz vargányás ricottás házi gombócok paradicsommártásban

Meggylikőrös vanília krémdesszert

9. Bográcsnap

Bakonyi betyárleves

Bográcsos kakaspörkölt

Bográcsos pacalpörkölt

Hortobágyi slambuc

Asztali nézet