Villámkurzusok
Nemzetközi és tematikus képzések
A főzőtanfolyam kb. 3 óra hosszú. A menü 3-4 fogásos, kiscsoportos főzés: min 6 fő, max 10 fő. Az árak tartalmazzák: minden szükséges anyagot és eszközt, frissítőt, a végén a recepteket, műanyag edényt. Az ételek elfogyaszthatók vagy hazavihetők.
Ajánljuk: haladóknak
Időtartam: 3 óra/alkalom
Létszám: 6-10 fő
A tanfolyam díja:
Egy alkalom: 9000 Ft/fő
Két alkalom: 17 000 Ft/fő
Három alkalom: 25 000 Ft/fő
Az ár tartalmazza az eszközhasználatot, az alapanyagokat, frissítőt a szünetben, a recepteket, műanyag edényt, amiben hazaviheti a megfőzött ételeket
1. Spanyol menüsor
Fokhagymakrém leves mandulával
Paella
Tortilla de papatas (tojáslepény burgonyával)
Zöldségragu tojástakaróban
2. A steak világa
Bélszín zöldbors mártással, steakburgonyával
Tatárbeefsteak
Sertésszűz baconos ceruzababbal és sült zöldségekkel
3. Francia konyha
Ratatuille
Rostonsült libamáj sült almával
Dijoni mustáros kevert saláta
Caramell krém
4. Szárnyasok
Kacsamell parajos burgonyatortával, gránátalma szósszal
Csirke illatos gombaraguval
Rostonsült libamáj grillezett mézes fügével
5. Fiesta
Tortilla de Papadas (burgonyás hagymás omlett)
Húsgolyók paradicsomos szószban
Sajt marinád
Baconban sült datolya vagy aszaltszilva falatkák
Szardellás rákocskák
Empanadas (hússal töltött batyuk)
Sangria
6. Kerti party
Gyömbérszörp (frissítő)
Ananászos – kókuszos csirkeszárny brióssal
Gyümölcssaláta fűszeres joghurttal
Szedres pannacotta
7. Pite nap
Amerikai citromos pite
Francia csokis pite
Diós pite florentinnel
8. Olasz
Tőkehal steak citromos zöldfűszeres bundában
Pannacotta whiskys epermártással
Olasz vargányás ricottás házi gombócok paradicsommártásban
Meggylikőrös vanília krémdesszert
9. Bográcsnap
Bakonyi betyárleves
Bográcsos kakaspörkölt
Bográcsos pacalpörkölt
Hortobágyi slambuc