"Főzni olyan, mintha ünneplőbe öltöztetnénk a lelkünket,mert annak készítjük a legfinomabb fogásokat, akiket a legjobban szeretünk."
Magyar konyhai alapkurzus
A magyar konyha az elmúlt századok során folyamatosan teremtette meg a maga külön gasztronómiai világát. Az ősöktől örökölt ételek mellett számos hatás érte konyhánkat. Például az olasz szakácsoktól megtanultuk a fokhagyma, a vöröshagyma, a száraztészták használatát, a Közép-Amerikából származó paprika, paradicsom, burgonya szerves részévé vált táplálkozásunknak, a más népek konyháin használt tejszín a magyar gasztronómiában főleg tejfölként jelenik meg.
Klasszikus magyar konyha
A kurzus ára tartalmaz minden szükséges alapanyagot, munkaeszközt, recepteket, italkóstolót és frissítőket, valamint egy modern a mai kor szellemének megfelelő, de a megyaros ízeket megőrző szakácskönyvet. A kurzus 10 fős létszámmal fut, a tandíjat előre kérjük fizetni, a kurzust megelőzően legkésőbb 5 munkanappal. A kurzus végén mindenki oklevelet kap, valamint a záró bemutató főzésre 1 vendéget lehet hozni.