Magyar Konyhai és a Vegetariánus Alapkurzusok kezdési időpontja:
2011. szeptember 10. (szombat) 8 órától 12 óráig Miskolcon.
Helyszín: Szentpáli István
Kereskedelmi és Vendéglátó
Szakközépiskola és Szakiskola vendéglátó tanüzeme
(Miskolc, Kandó Kálmán utca, volt Otthon Étterem)
Ki főz valójában a konyhádban? Melyik multinacionális kész vagy félkész étel gyártó vállalat élelmiszeripari mérnökcsapata?
Tanfolyam kezdő és gyengébb fakanálragadóknak, funkcionális analfabétáknak, frissen önállóvá lett, instant és gyors kajákat megunt lányoknak és fiúknak, akik veszik a bátorságot, hogy ételt próbáljanak készíteni.
"Nem kell félni, nem fog fájni", meg fogod érteni, tőlünk megtanulod...
Nem babra megy a játék! El akarják venni tőled azokat a boldog emlékeket, melyeket a családok saját receptjei, ételei megfőzésével, megsütésével egyedül te adhatsz!